3 in 1 ABC DESIGN

550 € 950 €
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!
Zīmols ABC Design
Krāsa Melna
Stāvoklis Lietots, lieliskā stāvoklī
Pievienots 17. maijs, 13:21485
Lūdzu, autorizējies, lai skatītu vairāk informācijas vai pieteiktos pērlei!

Ražots Vācijā. Ļoti laba stāvoklī. Esam vienīgi saimnieki. Viss ir darba kārtība.

Stabili, ērti rati. Lietojis viens bēriņš aptuveni gadu, iemācijās staigāt un vairs nav aktuāli sēdēt ratos.

Iegādāti jauni.
Komplektā ietilpst guļamā un sēžamā daļa. Viss darbojas perfekti, priekšējie riteņiem rotācijas funkcija. Ļoti liels ratu “jumtiņš”, ideāli priekš vasaras saules un ziemā sniega laikā.
Komplektā atdošu universālo ratu lietus plēvi. Ja nepieciešami vēl foto, jautājiet.
Apskatīt var Rīga.

Apraksts: Viper 4 bērnu ratiņi aprīkoti ar daudz vairāk funkcijām un tiem ir daudz vairāk priekšrocību salīdzinoši ar citiem radniecīgiem un līdzīgiem ratiņiem
Eco ādas rokturi, gan ratiņu vadītājam, gan mazajam ceļotājam. Kulbas pārnēsāšanas rokturis arī ir no eco ādas. Sporta daļai ir lielāks un daudz garāks jumtiņš, lai labāk pasargā no saules stariem, arī mazuļa guļus pozīcijā jumtiņš pilnībā pasargā no saules.
Modernie Viper 4 ar jaunu, unikālu dizainu ir ar 4 lieliem, pumpējamiem riteņiem. Priekšējie riteņi rotē 360 grādu leņķī, tāpat tie ir fiksējami. Palielinātā spēja manevrēt ratus, atstās neaizmirstamu, pozitīvu iespaidu pastaigu laikā. Šie ratiņi ir īpaši piemēroti pilsētai, jo bez jebkādas piepūles varēsiet apbraukt jebkuru šķērsli. Tāpat ar šiem lielajiem riteņiem būs viegli izbraukt Latvijas sniegotās ziemas un vasarā smilšainās pludmales.
Lielā un cietā kulbiņa, kura veidota no mazulim draudzīgiem materiāliem – mikrofibras un kokvilnas, ļaus bērnam justies ērti un komfortabli.
Tāpat tie ir ūdens atgrūdoši. Tās iekšējais garums ir 80 cm, kas ļaus Jums savu mazuli pārvadāt ilgāku laika periodu. Tāpat šie materiāli pasargā gan no vēja un sala, gan arī no saules karstās tveices. Audumos iestrādātie UPF +50 filtri neļaus bērnam sakarst un pasargās to no saules nelabvēlīgās ietekmes. Visi auduma pārvalki ir noņemami un mazgājami. Tā kā kulbu ir iespējams stiprināt abos virzienos, tad ar kulbas jumtiņā iestrādātā silikona lodziņa palīdzību vecāki var nodrošināt pastāvīgu acu kontaktu ar mazuli.
Sporta daļa šiem ratiem ir īpaši liela, lieluma ziņā varētu pat pielīdzināt sporta ratiem, taču komplektācijā ar spēcīgāku rāmi. Sporta daļai muguriņas līmeņi ir regulējami no pilnīga guļus stāvokļa līdz pat sēdus stāvoklim. Sporta daļai ir ērts kāju atbalsts. Sporta daļa ir iespējams stiprināt abos virzienos.
Ratiņi ir veidoti no izturīga alumīnija rāmja, kas ir viegli saliekams un pārvietojams. Transportēšanas fiksators nodrošina saliktu ratu ērtu pārvadāšanu. Teleskopiskais rokturis ļaus ērti justies dažāda auguma vecākiem. 4 lielie, pneimatiskie, pumpējamie riteņi ar lodīšu gultņiem neliks vilties grūti izbraucamos ceļos, riteņi nodrošina vienmērīgu ripošanu visos apstākļos. Rotējošie un fiksējošie priekšējie riteņi var rotēt pa 360° tādējādi nodrošinot papildus manevrētspēju. Roku balsts ir noņemams, tāpat sporta daļas kāju balsts regulējams pēc vecāku ieskatiem. Liels iepirkumu grozs, kurā varēsiet salikt dažādas mantas. Uz rāmja viegli stiprināms 0 + grupas auto sēdeklis ar tam paredzētu adapteri.

Svars – 15,4 kg
Samontēti (Garums x Platums x Augstums) – 76 x 62 x 93 x 113 cm
Atvērtā veidā (Garums x Platums x Augstums)- 76cmx62cmx93cm
Riteņu skaits – 4 ( pumpējami )
UV aizsardzība – UPF 50+

Pērle patīk (3)

Līdzīgās Pērles

1 pieteikums
1000 €1900 € 16