Hei, hei! Atceries, ka e-pasts, whatsapp, sms darījumā nav vajadzīgs. Samaksu caur kurjeru saņemt NAV iespējams. ⚠️ Smart-ID apstiprinājums nekad netiek prasīts, lai saņemtu naudu!!! Sargā savus datus! Ja pircējs mēģina darījumu pārvirzīt ārpus portāla, atsakies no tā.

UNISEND slikta apkalpošana

Gribu pajautāt, kā jums ir ar Unisend sūtījumiem,man ir slikta pieredze, ielikto pakomātā izņem pēc divām dienām, bet ja kko jāsaņem tad var ielikt pakomātā nē pēc adreses, bet kaut kur 5 km radiusā,vai jums arī tāpat, vai tikai Rīgā tā i?r.Jautāju tāpēc ka domāju vai ir vērts to Unisend izmantot turpmāk.
L. B.
Nav tā labākā pieredze,jā.Tāpēc arī viņi rīko akcijas un cilvēki kā traki izmanto,nepadomājot par rezultātu.
Man unisen paka piegādāta 20 km citā pakomātā,kaut unisend es neizvēlējos,to automātiski izvēlas vinted,tagam man jātērē resursi,lai tiktu viņai pakaļ.DPD jau nav labāks,tieši tāds pats kantoris.
dany.black
Ar Unisend nav tik laba pieredze. Sūtīju no tēmu un tur automātiski novirze iz kādu no piegādāšanas kompānijām. Un tikai ar unisend bija problēmas. Visas sūtījumu ielika cita rajona, divas pakomatu s. Zvanīju viņiem, strīdētos, un pateicu ka no TĒMU vēl nāk caur unisend vēl pāris pasūtījumu. Paskaidroju, ka pie mājām ir 3 pakomati, kur var ielikt. Taču ne, vēl vienu ielika mana rajona, bet tālu no mājām, vajadzeja ar mazu bērnu augustuma iet 20-30 km tālumā 🤨 Ļoti rēti lietoju šo kompāniju. Ar DPD, Omniva tādas problēmas radās ļoti rēti.
Un sazvanīties ar unisend operatoriem ļoti grūti. Šķirošanas centra pasūtījumi atrodas ilgi, un piegādāšanas adrese ir nekorekta. Jau rakstiju viņiem, lai nākamreiz ievietoja vispār cita pilsēta 😅
amicus-verus
Tas nav normāli! Man vēl atbildēja, ka cits neviens izņemot mani par tādiem "sīkumiem" nesūdzas 😂 Es vienkārši to paciņu atstāju, lai sūta atpakaļ.
viktorija26
Biju izmantojusi pāris reizes (ne pēc savas vēlēšanās, nebija vienkārši citu piegādes iespēju), un arī nez kāpēc liek pakomātā, kurš atrodas daudz tālāk no norādītas adreses, jo man viņš atrodas tieši pie mājas, taču tik un tā sūtījumu piegādā tajā pakomātā, kurš atrodas daudz tālāk 😕
irena-odincova
Kāpēc man kaut ko jāsaprot ja es uzrādīju un apmaksāju piegādi uz konkreto adresi un gribu tur saņemt savu paku?Ja pakomāti ir pārpildītit lai tad neliek citos, bet gaida kamēr būs vieta tur kur paka ir adresēta.Te laikam ir cits iemesls, laikam piegādes laikam ir kkāds termiņš, un lai parādīt cik ātri viņi strādā tad iebāž pakas kur grib, lai sistēmā būtu redzams ka ir piegādāts.
amicus-verus
@irena-odincova Pilnīgi Jums piekrītu. Man arī liekas, ka tas nav normāli un noteikti ne labs serviss! Es samaksātu vairāk vai gaidīti ilgāk, bet es savu naudu maksāju par piegādi uz konkrētu pakomātu, nevis par "atrodi paciņu" vai "uzmini kurā pakomātā piegādāsim". Tieši ši iemesla dēļ es izmantoju tikai Latvijas pasta pakomātus, un pārējos, ja nekādi citādi nevar.
amicus-verus
Tie kas jauni un sprauni un ar auto, nu lai būtu, bet es bieži sūtu paciņas senioriem, kam 200m līdz pakomātam ir dienas sportiņš, bet nu 10-20km ir neiespējamā misija, nu jā.. pakas nāk atpakaļ un sūtu atkal. Nu neteikšu, ka normālam cilvēkam te ir par ko priecāties.
agrita.a
Unisend bieži liek citās adresēs. Vienu reizi uzrakstīju klientu centram, atbildēja kaut ko par pārvirzīšanu utt., vārdu sakot, labi, ka vispār saņēmāt. Dpd arī liek blakus pakomātos. Omniva un Pasts vienmēr korekti, ja pilns, piegādā vēlāk.
trode
Man jau otro reizi sanāk problēmas pie sūtīšanas ( pircējas izvēlējās unisend)Pirmo reizi noskenejot visu neatveras skapītis ,klikšķis bija bet visi skapiši ciet😁otro reizi uzlīmi nevarēju nekādīgi pielipināt,nekādīgi negribēja turēties pie iepakojuma🤦‍♀️
Šajā aukstumā pakomāti mēdz iesalt. Ne tikai unisend neatveras nodalījumi. Šis diez gan cilvēcīgi jāsaprot.
Ja tas ir tāda silta laikā tad arī jāsaprot kā sistēmas mēdz nobrukt.
Un ar uzlīmēm ir tā kā bieži vienkārši sūdīgi iepakojumi pie kuriem nekas nelīp. Man arī tādi bijuši, ka nu ne dpd, ne omnivas uzlīmes nelīp klāt