Pakomāti DPD un Unisend

Kas noticis ar pakomātu darbību kvalitāti?!

Pagājušā nedēļā UNISEND- nedēļu gaidu iekšzemes sūtījumu, info izsekošanas lapā neatjaunojas, zvanu csntra operatori katru dienu stāsta diametrāli pretējas info par pakas statusu. Beigās apmelo nosūtītāju, ka paka vnk ātrāk nav tikusi izsūtīta ( lai gan izsekošanas info skaidri norāda, ka paka sen jau atrodas pie kurjera - izņemta no nosūtītāja pakomāta). Protams, operatori neatbild par savu kolēģu sniegtajām info, radot iespaidu, ka stulba esmu es.

Šonedēļ DPD ( starpvalstu sūtījums no Polijas, Vinted)
Pakas izsekošanas lapā nav atjaunota info jau 3 dienas, piegādei jau būtu jābūt pabeigtai , taču pēdējā info, ka izsūtīta ārpus Polijas pirms 3 dienām. Zvanu uz Latvijas DPD, kur apgalvo , ka viņiem nav nekādas atbildības par paku ārpus valsts ( it kā vienots uzņēmums ?! ). Notiek saziņa ar Polijas DPD, kur arī neko nezin - paka neesot arī Polijā. Zvanu atkal mūsu DPD, pēkšņi paka it kā esot tomēr Igaunijā (?l) ,bet neko citu nezin un negrib zināt. Zvanu vēlāk vēlreiz- tagad cits operators- nesaprot kāda Igaunija, paka ir Polijā 🤦‍♀️😄 operstori met nost klausuli, kad viņiem jautā, kā tas var būt, ka katrs operators sniedz atšķirīgas info 15 minūšu laikā ( acīmredzot 15 minūtēs paka pēkšņi no Igaunijas atkal nokļuva Polijā), kā arī uz jautājumu par to, kāpēc vienotam starpvalstu uzņēmumam nav saziņas savā starpā šādos gadījumos , operators vienkārši rupji nomet klausuli. Atbildība vnk 0 . Neviens neko nezin ne Polijā, ne Latvijā un principā, es ar savu paciņu varu iet 5 mājas tālāk..

Esmu ļoti daudz gan sūtījusi, gan saņēmusi paciņas izmantojot visus pakomātus, taču kas tāds notiek pirmo reizi. Divas nedēļas vienkārši čakarējos ar pakomātu servisiem. Visvairāk fascinē opetoru nekompetence, acīmredzot, tur vienkārši pieņem katru no ielas, absolūti neapmācītus darbam ar klientu. Es ari strādāju klientu apkalpošanas jomā, un nereti ir ne tikai neapmierināti klienti, bet ļoti bieži arī rupji ( kāda es šajā situācijā nebiju nevienu reizi ), taču ja es vienkārši klientam noliktu klausuli, no darba varētu atvadīties. 😄🤷🏼‍♀️